Стево Пендаровски

Во пресрет на претседателските и предвремените парламентарни избори, започна потпишувањето на Заложбата за политичка одговорност, со која политичарите и ...
сите 2 | | | веќе видена

Пендаровски се уште не излегол со јасен и конкретен став за најважното надворешно политичко прашање. Кој е ставот на Халими го знаеме, кој е ставот на Поповски ...
сите 12 | | | веќе видена

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 Антонио Милошоски од Битола порача дека индустриската зона „Жабени“ како и 1.200 вработени битолчани, но и новите ...
сите 16 | | | веќе видена

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 Антонио Милошоски од Битола порача дека индустриската зона „Жабени“ како и 1.200 вработени битолчани, но и новите ...
сите 18 | | | веќе видена

Наспроти програмата на ВМРО-ДПМНЕ и отчетот на охридскиот градоначалник, кои народот „ги прочита“ како нереални, ние нудиме јасна и остварлива програма за ...
сите 2 | | | веќе видена

На прво место Освен проблемот со името, интеграциските процеси и економијата, во фокусот на предизборната кампања на четворицата кандидати за шеф на државата ...
сите 44 | | | веќе видена