Стево Пендаровски

Денес на партијата и е потребно лидерство со голем кредибилитет и уште поголем обединувачки капацитет, авторитет кој ги надминува рамките на партијата, изјави ...
сите 116 | | | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и предвремени парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја ...
| | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и предвремени парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја ...
сите 8 | | | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја потврдија ...
сите 9 | | | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и предвремени парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја ...
сите 11 | | | веќе видена

Како и да е, освестувањето на опозицијата е важно за државата. Тоа треба да се случи час поскоро за да почне и нејзино системско консолидирање. Тоа треба да се ...
| | веќе видена