Ѓорге Иванов

-Победивме во Охрид! Победивме со поголема разлика од онаа во 2009 година! На ниво на држава, добивме преку 449.000 гласови во првиот круг! Во многу општини, ...
сите 30 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов вечерва одржа митинг во Струга. Тој пред граѓаните истакна дека вчера во овој град освоил повеќе гласови ...
сите 18 | | | веќе видена

Извојувавме голема победа во првиот круг. Покажавме дека има разлика. Вчера сите се радувавме. Но, денеска продолжуваме. Победивме во Струга со поголема ...
сите 19 | | | веќе видена

Ѓорге Иванов, кандидатот за претседател на ВМРО ДПМНЕ и на Коалцијата „За подобра Македонија“ вечерва одржа митинг во Струга и оттаму порача дека треба масовно ...
сите 37 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов вечерва одржа митинг во Струга. Тој пред граѓаните истакна дека вчера во овој град освоил повеќе гласови ...
сите 39 | | | веќе видена