Ѓорге Иванов

Градење на Европа во Македонија и европеизација на секој сегмент од општеството, за да можеме ефикасно да ги примениме европските стандарди. Ова е пораката ...
сите 11 | | | веќе видена

Со голем број настани во Република Македонија денеска ќе биде одбележан 9-ти Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, ...
сите 60 | | | веќе видена

Со голем број настани во земјава денеска ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, претседателот на ...
сите 72 | | | веќе видена

Со голем број настани во Република Македонија денеска ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, ...
сите 76 | | | веќе видена