Ѓорге Иванов

Претседателот Ѓорге Иванов ја поздрави оценката на бугарскиот претседател Росен Плевнелиев и изјави дека е подготвен веднаш и неодложно да ја потпише ...
сите 3 | | | веќе видена

Али Aхмети најдоцна до утре пресекува дали ќе го признаат легитимитетот на Ѓорге Иванов, од тоа зависат и преговорите, бидејќи како клучно барање на маса пред ...
сите 56 | | | веќе видена

Победата на ВМРО-ДПМНЕ предводена од премиерот Никола Груевски на парламентарните избори и реизборот на претседателот Ѓорге Иванов за уште еден мандат се доказ ...
сите 6 | | | веќе видена

Продолжуваат позитивните реакции на европските политичари за изборите и зачуденоста од однесувањето на СДСМ. Изборната победа со освоените 61 мандати во ...
сите 3 | | | веќе видена

Изборната победа со освоените 61 мандати во Парламентот е неоспорна и зборува за силната поддршка што граѓаните на Македонија ја дадоа на политиките на Владата ...
сите 3 | | | веќе видена