Ѓорге Иванов

Носителот на листата во ИЕ 4 на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Зоран Ставрески на митингот во Прилеп, покрај многубројните проекти, како еден од поважните го издвои ...
сите 4 | | | веќе видена

Носителот на листата во ИЕ 4 на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Зоран Ставрески на митингот во Прилеп, покрај многубројните проекти, како еден од поважните го издвои ...
сите 6 | | | веќе видена

Носителот на листата во ИЕ 4 на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Зоран Ставревски на митингот во Прилеп, покрај многубројните проекти, како еден од поважните го издвои ...
сите 7 | | | веќе видена