Ѓорге Иванов

Во неделата, граѓаните покажаа дека поддржуваат јасен концепт, јасни програми, а не празни зборови и конфузија. Гласовите што ни ги дадовте се доказ дека сме ...
сите 28 | | | веќе видена

Резултатите од првиот круг покажуваат дека граѓаните веруваат на посветена работа, на спроведени реформи, јасен концепт, јани програми, а не празни зборови, ...
сите 30 | | | веќе видена

Во неделата, граѓаните покажаа дека поддржуваат јасен концепт, јасни програми, а не празни зборови и конфузија. Гласовите што ни ги дадовте се доказ дека сме ...
сите 31 | | | веќе видена

Резултатите од првиот круг покажуваат дека граѓаните веруваат на посветена работа, на спроведени реформи, јасен концепт, јани програми, а не празни зборови, ...
сите 33 | | | веќе видена