Ѓорге Иванов

Претседателот Ѓорге Иванов, заедно со претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ја посетија Македонска Каменица, каде по повод Велики Петок , во ...
сите 13 | | | веќе видена

Претседателот Ѓорге Иванов, заедно со претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ја посетија Македонска Каменица, каде по повод Велики Петок , во ...
сите 16 | | | веќе видена

Претседателот Ѓорге Иванов, заедно со претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ја посетија Македонска Каменица, каде по повод Велики Петок , во ...
сите 17 | | | веќе видена

Благодарам што вашите гласови го направија Берово да биде на листата од 74 општини каде победивме. Што вашите гласови се дел од 450.000 гласови. Што вашите ...
сите 15 | | | веќе видена

Довербата на граѓаните е доверба во политиката на одбрана на државните и националните интереси. И во спорот за разликата околу името, и во надворешната и во ...
сите 10 | | | веќе видена

Довербата на граѓаните е доверба во политиката на одбрана на државните и националните интереси. И во спорот за разликата околу името, и во надворешната и во ...
сите 12 | | | веќе видена