Ѓорге Иванов

Jaвно прикажаната поддршка на претседателот на најголемата европска партија Европската народна партија, ЕПП, Жозеф Дол е израз на позитивниот и силен впечаток ...
сите 2 | | | веќе видена

Jaвно прикажаната поддршка на претседателот на најголемата европска партија Европската народна партија, ЕПП, Жозеф Дол е израз на позитивниот и силен впечаток ...
сите 3 | | | веќе видена

Jaвно прикажаната поддршка на претседателот на најголемата европска партија Европската народна партија, ЕПП, Жозеф Дол е израз на позитивниот и силен впечаток ...
сите 5 | | | веќе видена

Ве повикувам масовно да излезете на гласање на 27 април заради себе бидејќи во програмата „Проверено“ на ВМРО-ДПМНЕ ќе најдете многу проекти што ќе им помогнат ...
сите 12 | | | веќе видена