Ѓорге Иванов

Компанијата „Веибо груп“ ќе инвестира во технолошко-индустриската зона Ранковце и ќе стане главен работодавач во земјава, со 5.000 нови директни вработувања ...
сите 41 | | | веќе видена

-Вашите гласови се потврда дека водиме исправна политика. Вашите гласови кажуваат, дека вашата доверба која сме ја добиле, не сме ја изневериле. Имавме во ...
сите 28 | | | веќе видена