ВАГОНИТЕ НЕ СЕ МЕСТА ЗА СЕЛФИ: Деца се качуваат на знак „Опасно по живот“ за лајк на Фејсбук (ФОТО)

Екипата на Телеграф.мк беше на местото каде што се случи несреќата и се качи на вагонот каде што момчето го загуби животот. Се уверивме дека има доволно предупредувачки знаци и дека тинејџерите не мислеле што може да ги снајде Атрактивните фотографии направени на места опасни за живот со кои ќе се фалат на Фејсбук и можноста да испаднат главни пред друштвото се причините што тинејџерите влегуваат ...

⇐ DailyТелеграф ⇒