Сообраќаен данок во крв

Во последните десет дена имаше најмалку седум жртви во сообраќајни незгоди на патиштата во земјава, што значи дека секој втор ден имало сообраќајка со фатални последици. На овие црни статистики се надоврзуваат и десетици други посериозни несреќи, со исто толку повредени граѓани.Дете-пешак, возрасен возач, двајца малолетници на мотор и тројца млади возачи во своите дваесетти беа лицата чии животи ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒