Почина прегазеното девојче во Чаир

Тригодишната Санија Љатфиу од Скопје, која беше прегазена од автомобил завчера напладне во скопската населба Чаир, починала во Градската болница како последица од тешките повреди. Автомобилот удрил во девојчето откако тоа се затрчало да ја земе топката, по играта со нејзините другарчиња во близина на главната улица кај џамијата „Јахја-паша“. Според полицијата, сообраќајната несреќа се случила во ...

⇐ DailyДневник ⇒