Опожарена е документација на постземјотресно Скопје?

Откако пожарникарските екипи го локализираа пожарот во бараките на Институтот за политички науки и Заводот за урбанизам, сега работат на расчистување на теренот. По нив, ќе дојде екипа на крим-техника која ќе ги утврди причините за избувнување на пожарот како и целокупната настаната штета.Но, командантот на Бригадата за противпожарна заштита Звонко Томески информираше дека во пожарот изгоре ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒