Му платиле со фалс евра, не пријавил туку ги пуштил во оптек

Пријавениот, кој се занимава со продажба на бижутерија на Широк сокак во Битола, вршел продажба на неговите производи и примил фалсификувана банкнота од 50 евра, за која забележал дека е фалсификат и не ја пријавил на надлежна институција туку ја пуштил во оптек.

⇐ DailyКурир ⇒