Kривична пријава за сообраќаец

Одделот за внатрешна контрола при МВР поднела кривична пријава за злоупотреба на службена положба и овластување против полицаецот А.А. (38) од Гевгелија, информира МВР. Според полицијата, полицаецот во август годинава во близина на клучката Прдејци запрел и контролирал три автомобили што возеле побрзо од дозволеното. Сообраќаецот за прекршоците изготвил записници, кои возачите ги потпишале, но ...

⇐ DailyДневник ⇒