Kрадец на велосипеди уловен на камери три години по кражбите

Скопјанецот Дардор Р. (38) бил уапсен деновиве за кражба на осум велосипеди во Градскиот трговски центар во Скопје, украдени пред три години, информира МВР. Според штурите информации од полицијата, крадецот бил идентификуван пред извесно време кога биле прегледани снимките од безбедносните камери во ГТЦ. Дардор Р. бил уапсен деновиве, а полицијата му поднела кривична пријава за сторени осум ...

⇐ DailyДневник ⇒