Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот Љубе Бошкоски е смешно и истото претставува ноторен егземплар на политичко инспирирано обвинение со цел политичка елиминација, изјави Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ. Според него обвинението ...

⇐ DailyАктуелно24 ⇒