Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која се спасила од смрт но завршила со повреди на едната рака. Лекари од кичевската болница за нас го потврдуваат случајот и велат дека жената била примена кај нив а потоа била испратена на хирургија ...

⇐ DailyБриф ⇒