Горат бараки во близина на „Здравко Цветковски“, во училиштето има гасна станица

Изби пожар во бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“, спроти бензинската пумпа Макпетрол на булеварот Партизански одреди.Просториите кои се зафатени од големиот пожар се од Институтот за социолошки и политичко-правно истражување при УКИМ, Скопје.Булеварот „Осми септември“ е забранет за сообраќај, како и дел од булеварот „Партизански одреди“. Шест пожарникарски возила го гасат пожарот, а на ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒