Голем пожар на „Партизанска“ во Скопје, изгореа бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“ (Фото)

Голем пожар на „Партизанска“ во Скопје, изгореа бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“ (Фото) Во голем пожар претпладнево изгореа бараките во кои се сместени Заводот за урбанизам и архитектура и Институтот за социолошко и политичко правни истражувања и уште неколку празни објекти во нивна близина. Бараките се наоѓаат во непосредна близина на средното скопско училиште ГУЦ Здравко Цветковски, ...

⇐ DailyВест ⇒