Anastacia - 15. Maj, Vip Arena Boris Trajkovski

Anastacia конечно доаѓа во Скопје! На 15 мај, ВИП Арената Борис Трајковски ќе биде една од европските концертни центри преку кои Anastacia со европската ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 21:00:00 , 15 Мај, 2018 до 00:00:00 , 16 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Pragma music entertainment
 • 472 доаѓаат, 1469 можеби
 • YTMKD SHOW

  Не! Одма да се разбереме. Ова не е meet-up. Ова е една сосем друга приказна, поинаква, нова, тотално нова. Ова е приказна која ќе не' собере сите на едно ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 14:00:00 , 12 Мај, 2018 до 17:00:00 , 12 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Koncerti
 • 164 доаѓаат, 551 можеби
 • Мај Флај / Maj Flaj

  Интернационален собир на моделари и размена на искуства од ревијален вид со презентација на радио контролирани воздухопловни модели – „МАЈФЛАЈ„ Стенковец , ...
 • МАЈ ФЛАЈ, Skopje
 • 11:00:00 , 12 Мај, 2018 до 18:00:00 , 13 Мај, 2018
 • МАЈ ФЛАЈ
 • 208 доаѓаат, 511 можеби
 • THCF - Тхц Ла Фамилија во Скопје, петок 11 мај

  Во најубавиот месец во градот убав Ви најавуваме еден навистина специјален настан. Во Скопје ни гостува еден од најбараните балкански хоп хоп состави во ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 20:30:00 , 11 Мај, 2018 до 23:30:00 , 11 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • SUN Production
 • 143 доаѓаат, 152 можеби
 • Отворен повик за учество на собирот Млади македонисти

  Ве покануваме да учествувате на Десеттиот научен собир на млади македонисти – Конференција во чест на проф. Лилјана Минова-Ѓуркова, кој ќе се одржи на 10–11 ...

  ТМД Курс

  ТМД Курс - Темпоромандибуларна дисфункција на зглобовите: • ТМЗ зболувања, причина, потекло и дијагноза, со посебен фокус на точниот ефект врз патологијата на ...

  78-ма Средба на правниците на Р. Македонија

  Почитувани колеги, Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме да присуствувате на 78-та Средба на правниците, што ќе се одржи од 10-12 мај ...
 • Metropol Lake Resort, Ohrid
 • 22:00:00 , 10 Мај, 2018 до 12:00:00 , 12 Мај, 2018
 • Здружение на правници на Република Македонија
 • 9 доаѓаат, 86 можеби
 • Red Hot Chili Peppers International Tribute by Ritam SexIJa

  Одлучни сме. Не попуштаме. Стоиме на зборот. Овој пат не одиме чекор поанатму, овој пат забрзано одиме далеку, многу далеку напред. Драги наши, како што ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 21:00:00 , 12 Мај, 2018 до 23:30:00 , 12 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Koncerti
 • 5 доаѓаат, 9 можеби
 • Балашевиќ во Скопје @19.05.2018

  ПРОЛЕТ ВО МАКЕДОНИЈА: ВРЕМЕ Е ЗА БАЛАШЕВИЌ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Големо задоволство ни е да ви најавиме дека по пауза од три години, човекот на кого ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 20:00:00 , 19 Мај, 2018 до 00:00:00 , 20 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 2142 доаѓаат, 4961 можеби
 • Skopje Vespa Days 2018

  Прв интернационален Веспа собир во Скопје од 18.05 до 20.05.2018 година. Пријавување и агенда на настанот на следниот линк: ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 18 Мај, 2018 до 11:00:00 , 20 Мај, 2018
 • Vespa Club Skopje
 • 219 доаѓаат, 621 можеби