Младинска академија 1.1 - Време за лидерство

Младинската Академија е настан кој е наменет за младите кои се активни во граѓанските организации и имаат желба да го надоградат своето знање за подобро водење ...

Со позитивни мисли до подобра реалност - Мотивациска Работилница

Драги мои, На ден 28.10.2017 (сабота) со почеток од 19ч ќе ја одржам мојата следна Вортекс Мотивациска Работилница под наслов ,,Со позитивни мисли до подобра ...
 • Hotel Square, Skopje
 • 19:00:00 , 28 Окт, 2017 до 22:00:00 , 28 Окт, 2017
 • Snezana Bilko
 • 13 доаѓаат, 73 можеби
 • Support Autonomy Campaign: Обнова на АКСЦ

  [EN below] Еднаш, во срцето на бетонската џунгла наречена Скопје, се роди кутија за чевли што дишеше во сите бои. Ја нарековме Автономен Културно Социјален ...

  Tehnoma 2017 Skopje Macedonia

  New event is on its way... :) This time we will be in Skopje, Macedonia for the first time - Tehnoma International Trade Fair - from 25th of October till ...
 • VIP Arena, Boris Trajkovski, Skopje, Macedonia
 • 10:00:00 , 25 Окт, 2017 до 19:00:00 , 29 Окт, 2017
 • Redi's Printing
 • 23 доаѓаат, 49 можеби
 • Thirstdays со Skopsko Smooth

  #НЕСУМ ОБИЧНА AFTER-WORK ЗАБАВА - секој жеден четврток, со Skopsko Smooth, во Concept 37, од 16.30 часот! Овој четврток (28.09) започнуваме со DJ Vaso - дојди, ...
 • Concept 37, Skopje
 • 16:30:00 , 28 Сеп, 2017 до 19:00:00 , 16 Ное, 2017
 • СКОПСКО
 • 26 доаѓаат, 35 можеби
 • Skopje Cocktail Week

  Втората половина на Октомври, резервирајте ја за есенски прошетки низ Скопските улици и локалите кои се дел од Skopje Cocktail Week. Она што ќе може да го ...
 • Brick Bar, Skopje
 • 15:00:00 , 19 Окт, 2017 до 18:00:00 , 25 Окт, 2017
 • Brick Bar
 • 12 доаѓаат, 38 можеби
 • Култренинг 2017/ Kultrening 2017

  Започнавме и продолжуваме----Култренинг! Редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење: Култренинг! Импровизација, соматски ...
 • KINO Kultura, Skopje
 • 17:30:00 , 16 Окт, 2017 до 19:00:00 , 30 Окт, 2017
 • KINO Kultura
 • 18 доаѓаат, 33 можеби
 • АVON дружење во Skopje City Mall

  Повели во фоајето на Skopje City Mall во вторник (24.10.2017) и дружи се со AVON! Искористи ја приликата и пробајј ги новите течни кармини од колекцијата Avon ...
 • AVON Macedonia, Skopje
 • 18:00:00 , 24 Окт, 2017 до 21:00:00 , 24 Окт, 2017
 • AVON Macedonia
 • 22 доаѓаат, 29 можеби
 • Обука за пишување проекти за грантови

  Оваа обука е наменета за секој што сака да научи како се пишуваат проектни апликации за неповратен грант од програмите на УСАИД и Европската Унија како ...

  Проекција на „Чапаев“ - 100 години Октомвриска револуција

  Продолжуваме со одбележување на 100-годишнината од Октомвриската револуција со проекција на филм кој го опфаќа тој период. Во октомври 1917 во тогашната ...
 • Социјален Центар Дуња, ул. Рајко Жинзифов 22, Скопје
 • 19:00:00 , 23 Окт, 2017 до 22:00:00 , 23 Окт, 2017
 • Социјален центар Дуња
 • 15 доаѓаат, 25 можеби
 • Ashtanga Mysore - Аштанга Мајсор

  Аштанга Мајсор е традиционален формат на вежбање Аштанга јога според традицијата на Шри К. Патаби Џоис. Секој практикант вежба самостално (што значи дена овој ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 07:30:00 , 09 Окт, 2017 до 10:00:00 , 29 Дек, 2017
 • Inside Yoga
 • 12 доаѓаат, 21 можеби