Тропико во Скопје 28.04.2018 Вип Арена Борис Трајковски

КОНЦЕРТ НА ТРОПИКО ВО СКОПЈЕ ДВОЧАСОВЕН АУДИ-ВИЗУЕЛЕН СПЕКТАЛ СО ЕДНА ОД НАЈПОПУЛАРНИТЕ МУЗИЧКИ ГРУПИ НА БАЛКАНОТ Почитувани, Со задоволство Ве информираме ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Struga
 • 21:00:00 , 28 Апр, 2018 до 23:00:00 , 28 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Skymusic MK
 • 734 доаѓаат, 1780 можеби
 • Filozofijada-Filologijada 2018 Ohrid,Makedonija

  “Филозофијада” е студентски настан кој се одржува секоја година со цел да ги поврзе студентите од филозофските и филолошките факултети од регионот. Една од ...
 • Hotel Desaret, Ohrid
 • 12:00:00 , 28 Апр, 2018 до 12:00:00 , 03 Мај, 2018
 • Студентски Парламент на Филозофски Факултет
 • 286 доаѓаат, 1300 можеби
 • Today it’s all about jazz - Volume 2

  И оваа година, Здружението на џез-музичари и слободни уметници - ЗЏМ Скопје, е домаќин на манифестацијата со која и во нашата земја се одбележува 30 април - ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 18:00:00 , 30 Апр, 2018 до 23:00:00 , 30 Апр, 2018
 • Здружение На Џез Музичари и Слободни Уметници
 • 253 доаѓаат, 1077 можеби
 • Rock Fest 2018

  ROCK FEST 2018, ќе се одржи на 27, 28 и 29 април во МКЦ. Оваа година фестивалот е во организација на Баги Комуникации. Конкурсот за пријавување веќе е отворен ...
 • МКЦ, Skopje
 • 20:15:00 , 27 Апр, 2018 до 23:45:00 , 29 Апр, 2018
 • Rock Fest
 • 12 доаѓаат, 1139 можеби
 • Cosmodelica Gathering 2018

  Cosmodelica Gathering 2018 open air party !!!! Konechno vreme e da ja najavime i ovogodishnata vekje tradicionalna zabava na Cosmodelica Records. Kako i do ...
 • Veles
 • 20:00:00 , 30 Апр, 2018 до 14:00:00 , 01 Мај, 2018
 • Cosmodelica Records
 • 180 доаѓаат, 417 можеби
 • Филозофијада (Filozofijada) Охрид 2018.

  "Филозофијада" је студентски догађај који се одржава сваке године како би се повезали студенти филозофских и филолошких факултета у региону. Један од главних ...
 • Hotel Desaret-Ohrid
 • 20:00:00 , 28 Апр, 2018 до 11:00:00 , 03 Мај, 2018
 • Савез Студената Филозофског Факултета - Ниш
 • 54 доаѓаат, 297 можеби
 • Воведен курс по астрономија

  Со почеток од 27-ми март 2018 година, Скопско Астрономско Друштво го организира редовниот Воведен курс по астрономија 21-ви пат по ред, но оваа година со ...

  Не се клади на Енглези

  Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го третира феноменот „спортско обложување“. Текстот во суштина се занимава со прицините и ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 30 Апр, 2018 до 21:00:00 , 30 Апр, 2018
 • Македонски народен театар
 • 13 доаѓаат, 146 можеби
 • Развој на вештини за одврзување од врските кои не ограничуваат

  Работилница за развој на личните потеницијали преку одврзување од врските кои не ограничуваат и врзуваат, по методот на Филис Кристал во БИТОЛА Филис Кристал ...
 • Bitola
 • 17:00:00 , 28 Апр, 2018 до 20:00:00 , 28 Апр, 2018
 • Healthy YOGA
 • 25 доаѓаат, 67 можеби
 • King's Day / Orange Day @ Nano Bar

  On Friday , 27 April 2018 NANO Bar Skopje organises a whole-day-long orange party with many surprises! Join us and celebrate King's Day in Skopje!
 • Nano Bar, Skopje
 • 08:00:00 , 27 Апр, 2018 до 01:00:00 , 28 Апр, 2018
 • Nano Bar
 • 17 доаѓаат, 47 можеби
 • Филолошки Бeоград на ЈАДИ 2018//Охрид

  Филологијада је студентски догађај који се одржава сваке године, како би се повезали студенти са филолошких и филозофских факултета из региона. Један од ...
 • Hotel Desaret-Ohrid
 • 08:00:00 , 28 Апр, 2018 до 21:00:00 , 03 Мај, 2018
 • Студентски Парламент Филолошког Факултета
 • 23 доаѓаат, 36 можеби
 • Семинар Уметност на тишината

  Драги пријатели, Ве повикуваме на еден исклучителен и прекрасен семинар, Уметност на тишината (напреден семинар, II дел), со познатата интернационална ...
 • Hotel Makpetrol Struga, Kalista
 • 18:00:00 , 25 Апр, 2018 до 15:00:00 , 29 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • The Art of Living
 • 21 доаѓаат, 34 можеби
 • Тероризам

  Автори: Владимир и Олег Пресњаков Режисер: Јордан Симонов Извршен продуцент: Виктор Рубен Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска Музика: Горан Трајковски ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 19:00:00 , 26 Апр, 2018 до 20:00:00 , 26 Апр, 2018
 • Македонски народен театар
 • 2 доаѓаат, 40 можеби
 • Лет над кукавичјото гнездо

  Режија: Ристо Алексовски Превод: Марија Димовска Сценографија и костимографија: Ѓорѓе Јовановиќ Музика: Милан Димушевски Асистент на режија: Емилија Спасова ...
 • Драмски Театар Скопје, Skopje
 • 20:00:00 , 26 Апр, 2018 до 22:00:00 , 26 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 6 доаѓаат, 25 можеби