Bir Başkadır Balkanlar

“MAKEDONYA – KOSOVA – SIRBİSTAN – BOSNA HERSEK – HIRVATİSTAN – KARADAĞ – ARNAVUTLUK – YUNANİSTAN” Üsküp(2)-Belgrad(1)-Saraybosna(1)-Tribenje(1)–Budva(1)- ...
 • Skopje
 • 23:59:00 , 08 Окт, 2017 до 23:59:00 , 17 Окт, 2017
 • Seyahat Yaşam
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • STING во Скопје @15.10.2017

  STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 6515 доаѓаат, 8853 можеби
 • Јубилејна изложба на Петар Мазев

  Во октомври 2017 година, во Националната галерија на Македонија ќе ја отвори јубилејната изложба на еден од најзначајните творци на македонската модерна ...
 • Daut- Pasin amam, Skopje
 • 19:30:00 , 19 Окт, 2017 до 21:00:00 , 19 Окт, 2017
 • National Gallery of Macedonia - Национална галерија на Македонија
 • 372 доаѓаат, 522 можеби
 • Академија за Визуелни Уметности

  НОВА ПРОГРАМА! АКАДЕМИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ ВЕШТИНИ: • Развивање на креативната и техничка способност, како и стимулирање на интелектуалните, визуелни и ...
 • Seavus Education and Development Center, Skopje
 • 17:30:00 , 16 Окт, 2017 до 20:00:00 , 16 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Seavus Education & Development Center
 • 5 доаѓаат, 19 можеби
 • Академија за Моден Дизајн

  НОВА ПРОГРАМА! АКАДЕМИЈА ЗА МОДЕН ДИЗАЈН ____________________________________________________ ВЕШТИНИ: • Развивање на креативната и техничка способност, како ...
 • Seavus Education and Development Center, Skopje
 • 17:00:00 , 16 Окт, 2017 до 20:00:00 , 16 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Seavus Education & Development Center
 • 1 доаѓаат, 17 можеби
 • MUFFIN Conference 2017 Skopje

  Register for free at: https://goo.gl/SA6Qzc MUFFIN Conference is an Annual Technology Conference organized by Musala Soft. The conference is held in Skopje, ...
 • 09:20:00 , 28 Окт, 2017 до 12:20:00 , 28 Окт, 2017
 • MUFFIN Conference
 • 20 доаѓаат, 45 можеби
 • Balkan BJJ Open - Macedonia 2017

  BALKAN BJJ Open - Macedonia BJJ 2017 BJJ COMPETITION will held in Skopje organised by "The Strongest SHop" & MACEDONIAN BJJ FEDERATION ALL BELTS INVITED !!! ...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 05 Ное, 2017 до 01:00:00 , 06 Ное, 2017
 • The Strongest SHOP"
 • 46 доаѓаат, 99 можеби
 • Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

  ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 21 доаѓаат, 28 можеби