Оревокршачка / The Nutcracker - P. I. Tchaikovsky

„Оревокршачка“ - Петар Илич Чајковски 30.01.2018 и 31.01.2018 / 20.00 ч. Музика: П. И. Чајковски Диригент: Бисера Чадловска Кореограф: Василиј Иванович ...

ТОТО во Скопје/ 05 март/ ВИП Арена

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ТОТО ЗА ПРВ ПАТ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Со огромно задоволство сакаме да ве информираме дека еден од најголемите американски бендови ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:30:00 , 05 Мар, 2018 до 23:00:00 , 05 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 811 доаѓаат, 1908 можеби
 • Аугментативна и Алтернативна Комуникација-Конференција

  Организација на Прва Конференција по повод европскиот ден на логопедијата на тема: „Аугментативна и алтернативна комуникација“, -Целта на оваа конференција е ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 06 Мар, 2018 до 17:00:00 , 06 Мар, 2018
 • Sojuz na defektolozi na R.Makedonija
 • 28 доаѓаат, 117 можеби
 • Course " Zensegrity " I дел

  Македонското Физиотерапевтско Здружение, со цел да го промовира новиот холистички пристап кон пациентот во процесот на медицинската рехабилитација, организира ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 03 Мар, 2018 до 09:00:00 , 04 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Macedonian Society of Physiotherapists
 • 16 доаѓаат, 43 можеби
 • EVENT_HEALTH
 • Тур: В активном поиске или путешествие с настроением (Дубровник-Будва-Охрид)

  Как много интересных и чудных мест, и везде ж хочется побивать. Прочитать каждую страничку нашей Земли, открывать новые и новые горизонты. Этот тур подарит ...
 • Аккорд-тур, Lviv
 • 09:30:00 , 11 Мар, 2018 до 12:30:00 , 11 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Аккорд-тур
 • 6 доаѓаат, 25 можеби
 • Proslavite Dan žena u Ohridu

  Drage naše dame i gospodo koji volite vaše dame, proslavite Dan žena, 8. mart u Ohridu. Budući da svaka žena zaslužuje da se bar jedan dan oseća kao kraljica, ...
 • RIOTravel Bor
 • 02:00:00 , 09 Мар, 2018 до 00:00:00 , 12 Мар, 2018
 • RIOTravel Bor
 • 2 доаѓаат, 15 можеби
 • Magnified Healing ( osnoven stepen )

  Radionica MAGNIFIED HEALING®, Skopje 2018, Magnified Healing® je energetska tehnika koja nam omogućava jednostavno, ali ujedno i vrlo moćno iscjeljivanje na ...
 • Armadea, Skopje
 • 09:00:00 , 09 Мар, 2018 до 21:00:00 , 11 Мар, 2018
 • Armadea
 • 5 доаѓаат, 9 можеби
 • Proslavite 8. mart na Ohridu

  Ohrid leži na osamljenoj krečnjačkoj hridi koja se diže visoko iznad Ohridskog jezera. Po takvom položaju na hridi (‘vo hrid’, ‘o hrid’) došlo je slovensko ime ...
 • Al turs, Aleksinac
 • 02:00:00 , 09 Мар, 2018 до 01:00:00 , 12 Мар, 2018
 • Al turs
 • 1 доаѓаат, 5 можеби
 • Marija Serifovic - 17. Mart 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

  Марија Шерифовиќ на голем солистички концерт за прв пат во Скопје! Билети на сите продажни места на КупиКартиЗаСе, Пола Југотон, Југотон, Цвеќара “Розе” – ...
 • Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
 • 21:00:00 , 17 Мар, 2018 до 01:00:00 , 18 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Pragma music entertainment
 • 1458 доаѓаат, 3432 можеби
 • Партибрејкерс во МКЦ

  За следната година, поточно за 9 февруари 2018-та го најавуваме концертот на ПАРТИБРЕЈКЕРС. Според нашите истражувања, Брејкерси немаат свирено во МКЦ уште од ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 21:00:00 , 09 Фев, 2018 до 01:00:00 , 10 Фев, 2018
 • Младински Културен Центар
 • 312 доаѓаат, 824 можеби
 • Laibach - Skopje, MKC, Taksirat20 - MK

  LAIBACH со концерт во Скопје на 27-ми март 2018 го претставуваат фантастичниот нов албум Also Sprach Zarathustra пред македонската публика! По три години, една ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:30:00 , 27 Мар, 2018 до 23:30:00 , 27 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Taksirat Festival
 • 533 доаѓаат, 1401 можеби