Полежан и Каменица, Пирин планина

ДПС Трансверзалец организира тродневна посета на Пирин планина, Бугарија со искачување на врвовите Полежан (2.850 мнв) и Каменица(2.822 мнв) од 21 до 23 ...
  • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
  • 05:00:00 , 21 Окт, 2017 до 22:00:00 , 23 Окт, 2017
  • Планинарско Друштво Трансверзалец
  • 20 доаѓаат, 302 можеби