Курс за Онлајн Маркетинг - Практични вештини со Петар Ниновски

Без разлика дали си маркетер, студент, претприемач или програмер, овој курс е наменет за неуморни индивидуи кои ја искористуваат секоја шанса за професионално ...
 • Brainster, Skopje
 • 20:00:00 , 26 Окт, 2017 до 19:45:00 , 07 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 6 доаѓаат, 7 можеби
 • Курс за Logo Design

  Која е целта на овој курс? Целта е да ги зајакнеш твоите дизајнерски вештини во Adobe Illustrator и да научиш самостојно да изработуваш професионално лого. Ќе ...
 • Brainster, Skopje
 • 12:00:00 , 04 Ное, 2017 до 14:00:00 , 18 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 8 доаѓаат, 30 можеби