Јога часови во Art of Living Centar

Во новоотворениот Центар за #здравахрана,#ајурведа, #јога и #медитација #ArtofLiving на бул. Климент Охридски бр.48 кој е пријатно уредена, пространа, мирна и ...
  • Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar, Skopje
  • 16:00:00 , 14 Јан, 2018 до 19:00:00 , 05 Јан, 2019
  • купете билети овде
  • The Art of Living
  • 6 доаѓаат, 384 можеби