Pete Rock & C.L. Smooth во Скопје | Таксират 19 промо-концерт

Во соработка со Sure Shotz и Младински Културен Центар, го најавуваме новиот ТАКСИРАТ едиција #19 со промо-концерт на две големи имиња на американскиот ...
  • Младински Културен Центар, Skopje
  • 20:30:00 , 13 Сеп, 2017 до 23:59:00 , 13 Сеп, 2017
  • купете билети овде
  • Taksirat Festival
  • 350 доаѓаат, 440 можеби