Утринска јога во 7:00

Зошто јога во раните утрински часови? Ефектите од вежбањето јога како прва активност во денот докажано влијаат на подобрување на целокупното здравје, ...
  • 108 Yoga House, Skopje
  • 07:00:00 , 12 Мар, 2018 до 08:00:00 , 30 Мај, 2018
  • 108 Yoga House
  • 1 доаѓаат, 45 можеби