Утринска почетничка Аштанга

Утринска Аштанга Јога за почетници. Научете ги основите на Аштанга Винјаса системот со оваа група наменета за почетници. Чекор по чекор вовед во правилно ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 09:00:00 , 05 Апр, 2018 до 10:30:00 , 30 Авг, 2018
 • Inside Yoga
 • 1 доаѓаат, 23 можеби
 • Традиционална Аштанга Јога

  Традиционална Аштанга Јога - воден час. Повелете на единствената традиционална Аштанга Јога во градов. :) Го изучуваме Аштанга методот според традицијата на ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 18:45:00 , 04 Апр, 2018 до 20:15:00 , 01 Авг, 2018
 • Inside Yoga
 • 1 доаѓаат, 14 можеби
 • Ashtanga with Spice with Maya TheBee (English class)

  На животот му требаат зачини. Еден од најважните е јога. Додадете малку јога во вашето секојдневие. Зачинете си го денот со ведрина, насмевки и љубов за вас и ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 10:30:00 , 04 Апр, 2018 до 12:00:00 , 01 Авг, 2018
 • Inside Yoga
 • 1 доаѓаат, 14 можеби
 • Power Yoga

  Power Јога за сила и флексибилност, движење со внимание, работа на фокус, издржливост и дисциплина. Со јасна намера да застанеме поцврсто во свет што не нѐ ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 20:30:00 , 04 Апр, 2018 до 22:00:00 , 03 Окт, 2018
 • Inside Yoga
 • 1 доаѓаат, 11 можеби
 • Afterwork Yoga

  Afterwork yoga Денот, бирото, компјутерот, телефонот, колегите, сите обврски и стресови ни се акумулираат во телото и умот. Со намера да ја придвижиме ...
 • Inside Yoga, Skopje
 • 17:00:00 , 06 Апр, 2018 до 18:30:00 , 31 Авг, 2018
 • Inside Yoga
 • 1 доаѓаат, 9 можеби