STING во Скопје @15.10.2017

STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
  • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
  • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
  • купете билети овде
  • Avalon Produkcija
  • 6522 доаѓаат, 8885 можеби