Saturday in Public Room

Некогашната музика на стандардниот џез репертоар како подлога за звуците на сегашноста ~ Саботно дружење со Зоран Павловски - контрабас, Бојан Жунгулов- ...
  • Public Room, Skopje
  • 22:00:00 , 26 Авг, 2017 до 01:00:00 , 27 Авг, 2017
  • Public Room
  • 12 доаѓаат, 16 можеби