Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
  • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
  • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
  • купете билети овде
  • Global Leadership Summit Macedonia
  • 21 доаѓаат, 28 можеби