Najgolema retro zurka "Background RETRO PARTY "

Биди дел големата ретро журка за генерациите кои пораснаа и никогаш не стареат.. "Skopski Saem" ,нова одлична " Background Retro Party" со нови димензии за ...
  • Skopski Saem, Skopje
  • 21:00:00 , 25 Ное, 2017 до 04:00:00 , 26 Ное, 2017
  • Milorad Caik
  • 42 доаѓаат, 75 можеби