OHRID OPEN II Jiu Jitsu Tournament

OHRID OPEN II Jiu Jitsu Tournament 2018 http://ohridopen.weebly.com/ Brazilian Jiu Jitsu Tournament second time will be held in Ohrid, one of the most ...
 • Ohrid
 • 10:00:00 , 27 Мај, 2018 до 17:00:00 , 27 Мај, 2018
 • Roots BJJ Ohrid
 • 48 доаѓаат, 78 можеби
 • Nutricon 2018

  NUTRICON 2018, will take place in Ohrid, Republic of Macedonia from 13 to 15 June 2018. NUTRICON 2018 is dedicated to: Food Quality and Safety, Health and ...
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 13 Јун, 2018 до 15:00:00 , 15 Јун, 2018
 • NUTRICON
 • 7 доаѓаат, 57 можеби
 • VI коло - Извидничка лига 2018

  Место на одржување: Охрид Организатор: И. О. „Пионер“ Датум на одржување: 15.06.2018 – 17.06.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од ...
 • Ohrid
 • 14:00:00 , 15 Јун, 2018 до 17:00:00 , 17 Јун, 2018
 • Извидничка Лига
 • 2 доаѓаат, 9 можеби
 • Tour de Lake(s) 2018

  Илинденска велосипедска тура која во еден ден ги обединува Охридското Езеро, Преспанското Езеро и Галичица. Повеќе детали наскоро...
 • Ohrid
 • 08:00:00 , 02 Авг, 2018 до 20:00:00 , 02 Авг, 2018
 • Прв до врв
 • 97 доаѓаат, 753 можеби