PTPI Skopje слави четврти роденден!

PTPI поранешни, сегашни и идни членови, People to People Interlational Skopje Ве поканува во сабота да го одбележиме четвртиот роденден на организацијата. Сите ...
  • Градски Парк Скопје, Skopje
  • 20:00:00 , 19 Авг, 2017 до 22:00:00 , 19 Авг, 2017
  • People to People International - PTPI Skopje, Macedonia Community Chapter
  • 9 доаѓаат, 14 можеби