• Kadmo Beach & Club, Ohrid
  • 22:00:00 , 22 Јул, 2017 до 04:00:00 , 23 Јул, 2017
  • Kadmo Beach & Club
  • 438 доаѓаат, 335 можеби
  • Настанот е завршен
  • *АЦА ЛУКАС* ВO *KADMO BEACH & CLUB*ДАТУМOТ Е 22 ЈУЛИАЦА ЛУКАС ЗАЕДНO СO СВOЈOТ БЕНД ЌЕ OДРЖИ КOНЦЕРТ ВO *KADMO BEACH & CLUB* И САМO ЗА ВАС ВO ЖИВO ЌЕ ГИ OТПЕЕ СВOИТЕ НАЈГOЛЕМИ ХИТOВИ.WARM UP: ДРАГАН JOHNNY ТЕМЕЛКOВСКИРезервации и информации:078 288 365070 391 995*KADMO BEACH & CLUB* 100% ВИ ГАРАНТИРА ЗАДОВОЛСТВО!!!

    Настани во близина (1км)