• Кинотека на Македонија (Cinematheque of Macedonia), Skopje
 • 20:00:00 , 25 Мар, 2017 до 22:00:00 , 25 Мар, 2017
 • Mitze Chapovski
 • 13 доаѓаат, 31 можеби
 • Настанот е завршен
 • 30 години соработкаАкадемски кино клуб - Кино клуб РусеКино проекција на селектирани филмови од нашите филмски пријатели од KK Русе, Бугарија. Филмовите ќе бидат прикажани според следниот редослед:1. Браво брависимо (7 мин)2. Кран които / Кранот којшто (2 мин)3. Да се научиш (3 мин)4. Кашона / Кутија (7 мин)5. Парад / Парада (8 мин)6. Две картини на тема вода / Две слики на тема вода (8 мин)7. Страст (1 мин)8. Контакт 7 (1 мин)9. Контакт 12 (1 мин)10. Страсти крај Дунава / Страст покрај Дунав (12 мин)11. Как се снима филм / Како се снима филм (7 мин)12. Диалог / Дијалог (1 мин)13. Свада / Караница (1 мин)14. Цената (1 мин)15. Песента / Песната (12 мин)

  Настани во близина (1км)

  Скопје Танцува Латино!

  Танцов Клуб Дезире и АТК Премиум Клуб, СЕКОЈ ЧЕТВРТОК во опуштено дружење на прекрасниот простор на отворено и со најдобрите латино преработки на познатите ...
 • ATK Premium Club, Skopje
 • 22:00:00 , 17 Авг, 2017 до 01:00:00 , 18 Авг, 2017
 • Танцов Клуб Desirée
 • 17 доаѓаат, 26 можеби
 • Latino Night со Еat the Beat!

  Сабота (19.08) со почеток од 21:30 за забавата ќе се погрижат Илија Карадакоски и танц студиото Eat the Beat со одличната изведба на нивните танцови точки. Ве ...
 • Lounge Bar BIS, Skopje
 • 21:30:00 , 19 Авг, 2017 до 00:30:00 , 20 Авг, 2017
 • Lounge Bar BIS
 • 2 доаѓаат, 6 можеби
 • Aqustico - Петок во Бис 18.08.2017

  Овој петок повторно во нашиот Бис ги имаме Аqustico The Band и истата еуфорија од претходно. Ве очекуваме во Lounge Bar Bis заедно да се забавуваме со добро ...
 • Lounge Bar BIS, Skopje
 • 22:00:00 , 18 Авг, 2017 до 00:00:00 , 19 Авг, 2017
 • Lounge Bar BIS
 • 6 доаѓаат, 2 можеби
 • 8th Balkan Conference in Informatics BCI 2017

  BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one ...

  STING во Скопје @15.10.2017

  STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 6504 доаѓаат, 8819 можеби
 • Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

  ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 21 доаѓаат, 28 можеби