• Arena Boris Trajkovski, Skopje
  • 09:00:00 , 07 Апр, 2018 до 19:00:00 , 08 Мај, 2018
  • Ficball Memorial Basketball Tournament
  • 5 доаѓаат, 224 можеби
  • Настанот е завршен
  • FICBALL прв меморијален младински кошаркарски турнир, сеќавање на младиот кошаркар Филип Сотиров - Фиц (1999 -2014) ❤ 07-09.04.2018 | Вип Арена С.Ц. Борис Трајковски6 екипи | 13 натпревари | 80 кошаркари | 20 тренериНа турнирот ќе учествуваат младинските екипи на Барселона, Фенербахче, Бугарска Национална Репрезентација, Партизан Белград, Водно Санс Партизан Скопје и Кајолу, Анкара.