• Public Room, Skopje
 • 14:00:00 , 21 Мај, 2017 до 17:00:00 , 21 Мај, 2017
 • Public Room
 • 14 доаѓаат, 64 можеби
 • Настанот е завршен
 • Ве покануваме на едно пролетно, неделно уживање ~South park, тераса, мезење, пијачка и шизење!Придружете ни се!:)https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/muzika-i-hrana-m8gra078 250 554contact@publicroom.org

  Настани во близина (1км)

  Програма на среќата во Скопје - Happiness Program

  Драги пријатели, Летото е најрелаксираниот и најзабавниот период од годината и неговото завршување често предизвикува лошо расположение Дојдете на нашата - ...
 • Healthy Center, Skopje
 • 18:00:00 , 22 Сеп, 2017 до 14:00:00 , 24 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • The Art of Living
 • 33 доаѓаат, 77 можеби
 • ЕВС_Предизвици на граѓанскиот сектор во Р.Македонија

  Коалиција на младински организации СЕГА организира Национална работилница „Европски Волонтерски Сервис - Предизвици на граѓанскиот сектор во Р.Македонија“. ...
 • Eu Info Center Skopje, Tirana
 • 11:00:00 , 20 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 20 Сеп, 2017
 • Coalition of youth organizations SEGA
 • 18 доаѓаат, 35 можеби
 • Friday in Public Room

  Уште едно септемвриско дружење со квартетот Mary Poppins и најдоброто од филмска музика! Уживаме во настапот на Ерxaн Шукри- виолина, Билјана Весковска- ...
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 22 Сеп, 2017 до 00:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Public Room
 • 10 доаѓаат, 32 можеби
 • Thursday in Public Room

  Mузичко уживање со Дарко Стојоски, Марко Василевски и Горан Попоски. Гитара, бас и тапани. Повелете на џез и дружење!
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 21 Сеп, 2017 до 00:00:00 , 22 Сеп, 2017
 • Public Room
 • 10 доаѓаат, 30 можеби
 • Saturday in Public Room

  Оваа сабота за прв пат во Public Room ги слушаме Калевала! World music бенд основан во 2008та, со репертоар на музика од Португалија, Франција, Русија, ...
 • Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 01:00:00 , 24 Сеп, 2017
 • Public Room
 • 7 доаѓаат, 31 можеби
 • Nedelna Agenda Casa Cubana

  SREDA: KaDance Latin Salsa Bachata party CETVRTOK: Dj Guardijan & Conga's & Sax PETOK: Dj Bobi The best Salsa Night SABOTA: Dj Guardijan Latin House NEDELA: ...
 • CASA CUBANA, Skopje
 • 09:00:00 , 20 Сеп, 2017 до 12:00:00 , 24 Сеп, 2017
 • CASA CUBANA
 • 6 доаѓаат, 9 можеби