• Badu Bar, Skopje
  • 21:30:00 , 13 Јан, 2017 до 00:45:00 , 14 Јан, 2017
  • Badu Bar
  • 23 доаѓаат, 43 можеби
  • Настанот е завршен
  • Старо нова школа со уникатниот диџеј Славе :)