• 15:00:00 , 18 Авг, 2017 до 18:00:00 , 20 Авг, 2017
  • Akk ProSport-racing club
  • 66 доаѓаат, 44 можеби
  • Настанот е завршен
  • Водно – 2017 : Позната патека во регионот и пошироко која се бодува за FIA CEZ Hill ClimbОстанато е уште неколку дена до одржување на Hill Climb трка на познатата патека крај Скопје „ВОДНО“ во организација на АКК“ПРОСПОРТ“ од Скопје.Август во кој се одржуваат многу настани а поточно на 19 и 20 август ќе се одржи по 37-ми пат ридско брзинска авто трка на Водно каде ќе се соберат натпреварувачи кои се надеваме дека ќе ни приредат убав натпревар.Овој спортски настан кој е значаен за градот Скопје и за цела Република Македонија согледувајќи дека ќе настапат натпреварувачи од повеќе држзави со атрактивни возила, а посебно е важен натпревар бидејќи се бодува за централно европска зона (CEZ)Станува збор за атрактивна трка која собира голем број на гледачи, љубители на автомобилизмот, па ве покануваме да бидете дел на овој настан кој ќе се одржи на 19 и 20 август!сатница:19.08.2017 Сабота тренинг : 12:00ч20.08.2017 Недела трка : 12:00чОрганизатор АКК Проспорт