• Hotel Praga Ohrid
 • 21:00:00 , 13 Авг, 2017 до 03:30:00 , 14 Авг, 2017
 • Христијан П.
 • 28 доаѓаат, 37 можеби
 • Настанот е завршен
 • Vlez:100 den+konzumacijaLokacijata na hotelot e gorno lakocerejHappy hour od 22 do 23 casot(vodka, pelinkovac, tekila 50den)

  Настани во близина (1км)

  BalkanAct 2018 Ohrid

  Get ready for the 4th edition of BalkanAct - hosted by Rotaract Macedonia! Rotaractors goood news!!! Registration will be opened on 5th of February!!! ...
 • Ohrid
 • 12:00:00 , 18 Мај, 2018 до 12:00:00 , 20 Мај, 2018
 • BalkanAct
 • 103 доаѓаат, 347 можеби
 • Екскурзия до Охрид, 2 дни/1 нощ, с автобус

  #Екскурзия до #Охрид - 2 дни /1 нощ. с автобус ☦️ Православен храм "Свети Георги" - Сандански със съдействието на Кунчев Турист Сервиз Ви каним на двудневно (1 ...
 • Ohrid
 • 06:30:00 , 12 Мај, 2018 до 21:30:00 , 13 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Кунчев Турист Сервиз
 • 1 доаѓаат, 5 можеби
 • OHRID OPEN II Jiu Jitsu Tournament

  OHRID OPEN II Jiu Jitsu Tournament 2018 http://ohridopen.weebly.com/ Brazilian Jiu Jitsu Tournament second time will be held in Ohrid, one of the most ...
 • Ohrid
 • 10:00:00 , 27 Мај, 2018 до 17:00:00 , 27 Мај, 2018
 • Roots BJJ Ohrid
 • 48 доаѓаат, 78 можеби
 • Охрид трчаТ 2018

  Почитувани љубители на трчањето и спортот, Охрид трчаТ е производ на нашата желба за еден поинаков и поинтересен Охрид, Охрид во кој улиците ќе се користат за ...
 • Охрид Центар / Плоштад, Ohrid
 • 10:00:00 , 03 Јун, 2018 до 13:00:00 , 03 Јун, 2018
 • купете билети овде
 • Охрид трчаТ
 • 246 доаѓаат, 677 можеби
 • Nutricon 2018

  NUTRICON 2018, will take place in Ohrid, Republic of Macedonia from 13 to 15 June 2018. NUTRICON 2018 is dedicated to: Food Quality and Safety, Health and ...
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 13 Јун, 2018 до 15:00:00 , 15 Јун, 2018
 • NUTRICON
 • 7 доаѓаат, 57 можеби
 • VI коло - Извидничка лига 2018

  Место на одржување: Охрид Организатор: И. О. „Пионер“ Датум на одржување: 15.06.2018 – 17.06.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од ...
 • Ohrid
 • 14:00:00 , 15 Јун, 2018 до 17:00:00 , 17 Јун, 2018
 • Извидничка Лига
 • 2 доаѓаат, 9 можеби
 • Tour de Lake(s) 2018

  Илинденска велосипедска тура која во еден ден ги обединува Охридското Езеро, Преспанското Езеро и Галичица. Повеќе детали наскоро...
 • Ohrid
 • 08:00:00 , 02 Авг, 2018 до 20:00:00 , 02 Авг, 2018
 • Прв до врв
 • 97 доаѓаат, 753 можеби