• DejaVu Capitol Mall, Skopje
 • 18:00:00 , 21 Апр, 2017 до 20:00:00 , 21 Апр, 2017
 • Natasa Bekvalac
 • 134 доаѓаат, 185 можеби
 • Настанот е завршен
 • Ponovo smo u Makedoniji... Original stize na mesto koje budi predivne uspomene... Vidimo se :)

  Настани во близина (1км)

  ГИТКО Стронг 3-та меморијална трка

  Иницијативата за дружба преку активен стил на живот - ГИТКО СТРОНГ по трет пат ја најавува меморијалната трка во спомен и сеќавање на нашиот другар Димитар ...
 • Стаза - Кеј Аеродром, Skopje
 • 18:00:00 , 20 Авг, 2017 до 21:00:00 , 20 Авг, 2017
 • купете билети овде
 • GITKO Strong
 • 101 доаѓаат, 60 можеби
 • Семинар на тема: Атрибутите На Бог

  Слободна Евангелска Црква „Добра Вест“ - Скопје, во соработка со Теолошката Библиска Академија од Крапина - Хрватска, организира семинар на тема: Атрибутите На ...
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 18:00:00 , 31 Авг, 2017 до 18:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • СЛОБОДНА ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА „ДОБРА ВЕСТ“
 • 1 доаѓаат, 3 можеби
 • Семинар со Небојша Ѓуриќ и Михаел Јосиќ

  Семинарот е за секој заинтересиран од Скопје и пошироко. Влезот е бесплатен, но ќе се собере доброволен прилог за трошоците на гостите говорници.
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 19:00:00 , 14 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 15 Сеп, 2017
 • Aleksandar Vuletic
 • 19 доаѓаат, 32 можеби