• The Gallery Café, Skopje
 • 20:45:00 , 13 Авг, 2017 до 23:45:00 , 13 Авг, 2017
 • The Gallery Café
 • 15 доаѓаат, 19 можеби
 • Настанот е завршен
 • Супер Куп на Италија, недела вечер од 20:45, Јувентус - Лацио. проследете го на видео бим во одлична спортска атмосфера:✰ Пакет Хајнекен 4 + 1 ✔✰ Пакет Лаваца + Цедевита ✔✰ Пакет Лаваца + Кокта ✔✰ Пакет Лаваца + Монин ✔✰ Пакет Лаваца + Нектар ✔Резервации на 072/ 535-353 ✔

  Настани во близина (1км)

  Утринска и поладневна ЈОГА - хата, јин и трансформативна

  Доживејте ја магијата на утринското вежбање јога! ♥ ♥ ♥ УТРИНСКИ И ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ ПО ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА {СЕПТЕМВРИСКИ УПИСИ, 2017 * Центар ...
 • СакамЈога/ILoveYoga, Skopje
 • 22:00:00 , 14 Сеп, 2017 до 07:30:00 , 15 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • СакамЈога/ILoveYoga
 • 4 доаѓаат, 3 можеби