• 108 Yoga House, Skopje
 • 17:00:00 , 19 Фев, 2018 до 18:15:00 , 18 Апр, 2018
 • 108 Yoga House
 • 1 доаѓаат, 195 можеби
 • Настанот е завршен
 • ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА од 17-18.15 часотВежбањето јога во периодот на бременост е благопријатна и практично најбезбедна активност која може да ја практикуваат жените во периодот на бременоста. Преку асани (вежби) прилагодени за соодветниот триместар, трудниците емотивно, ментално и физички се припремаат за безбедно и лесно носење на плодот и полесен и посигурен пораѓај. Концепт на часот:•Јога вежби (асани) - не само што го раздвижуваат телото, го прават поеластично и ги ублажуваат тегобите, делуваат и на еластичноста и флексибилноста на умот и контрола на емоциите. •Дишење - Покрај асаните, во текот на часовите се изведуваат и вежби за дишење кои се исклучително важни за самиот чин на раѓање. •Релаксација - За крај, секој час завршува со неизоставната и најмногу препорачувана Шавасан или вежба за релаксација на телото и умот. Часовите почнуваат на 14. Февруари 2018За повеќе информации пишете порака во инбокс или јавете се на 077708511 Катарина или 070346376 Гордана.

  Настани во близина (1км)

  Курс за WordPress

  Тука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да го совладаш бeз учење или познавање на програмски ...
 • Brainster, Skopje
 • 20:00:00 , 24 Апр, 2018 до 22:00:00 , 24 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 11 доаѓаат, 28 можеби
 • Како да се ограби банка

  Kако да се ограби банка Автор: Сами Фејд Режија: Иван Манасковски Превод: Коле Ангелковски Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска Костимографија: Фросина Настевска ...
 • Dramski Teatar Skopje
 • 20:00:00 , 24 Апр, 2018 до 21:30:00 , 24 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 2 доаѓаат, 31 можеби
 • King's Day / Orange Day @ Nano Bar

  On Friday , 27 April 2018 NANO Bar Skopje organises a whole-day-long orange party with many surprises! Join us and celebrate King's Day in Skopje!
 • Nano Bar, Skopje
 • 08:00:00 , 27 Апр, 2018 до 01:00:00 , 28 Апр, 2018
 • Nano Bar
 • 17 доаѓаат, 47 можеби
 • Лет над кукавичјото гнездо

  Режија: Ристо Алексовски Превод: Марија Димовска Сценографија и костимографија: Ѓорѓе Јовановиќ Музика: Милан Димушевски Асистент на режија: Емилија Спасова ...
 • Драмски Театар Скопје, Skopje
 • 20:00:00 , 26 Апр, 2018 до 22:00:00 , 26 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 6 доаѓаат, 25 можеби
 • 2012 - Последните Македонци

  -Режија: Сашо Миленковски играат: Сања Арсовска / Билјана Беличанец - Алексиќ, Билјана Драгичевиќ - Пројковска, Трајанка Илиева, Рубенс Муратовски, Зоран ...
 • Драмски Театар Скопје, Skopje
 • 20:00:00 , 27 Апр, 2018 до 23:59:59 , 27 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 1 доаѓаат, 8 можеби
 • Wizz Air Skopje Marathon / Виз Ер Скопски маратон

  МК / 14-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 6 мај 2018. На програмата се 4-ри трки: ...
 • Skopski Maraton, Skopje
 • 08:30:00 , 06 Мај, 2018 до 14:00:00 , 06 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Skopski Maraton
 • 2908 доаѓаат, 4529 можеби
 • Кастинг Куп На Македонија 2018

  Пријавувањето за “Кастинг” купот е поединечно. Секој поединец треба да е член на РЗК кое е членка на МРФ, односно здружението во кое се регистрирани како ...
 • Скопје, Skopje
 • 08:00:00 , 06 Мај, 2018 до 12:00:00 , 06 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Македонска Риболовна Федерација
 • 15 доаѓаат, 69 можеби
 • Курс за Bitcoin и Криптовалути со Мартин Михајлов

  Ова не е курс за тоа како да купиш, продадеш и постигнеш брза заработка со Bitcoin, Ethereum или некоја друга криптовалута. Ова е курс за нешто многу повеќе од ...
 • Brainster, Skopje
 • 17:30:00 , 08 Мај, 2018 до 19:30:00 , 08 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 3 доаѓаат, 10 можеби