• Kapan Han, Skopje
 • 23:59:00 , 23 Мај, 2017 до 05:00:00 , 24 Мај, 2017
 • Ехо Од Далечното Минато
 • 15 доаѓаат, 40 можеби
 • Настанот е завршен
 • Вторник 23.5.17 (спрема неработна среда) во Капан Ан.16-то издание на Ехо Од Далечното Минато. 'Ехо Од Далечното Минато`е музичка клупска вечер посветена на музиката од нашето поблиско и подалечно минато, од нашата поблиска и подалечна околина. Од funk и soul преку jazz, disco па се до rare grooves & broken beats.Повеќе инфо наскоро...

  Настани во близина (1км)

  Клеопатра - Балетски Спектакл / Cleopatra Ballet

  КЛЕОПАТРА - Балетски спектакл 27.09.20017 во 20.00 часот во МОБ Билетите се пуштени во продажба на билетарница на МОБ 02/3118451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн ...

  Old School Trance VINYL+Live Party Psoma & Mirko Popov

  Само овој ПЕТОК Мирко Попов ги вади СТАРИТЕ ТРАНС ПЛОЧИ СПЕЦИЈАЛНО ЗА ВАС!!!!!!!!! ++++ Psoma (Stereohemia) LIVE+Dj Set МНОГУ УБАВО!!! во дворот на Капан Ан
 • Kapan Han, Skopje
 • 23:55:00 , 22 Сеп, 2017 до 23:59:59 , 22 Сеп, 2017
 • Mirko Popov
 • 35 доаѓаат, 148 можеби
 • Ден без автомобили

  ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ, ДЕН БЕЗ ГУЖВА, ДЕН БЕЗ СООБРАЌАЈ. Ако 364 дена патувате со автомобил во петок на 22-ри септември е денот кога треба да почнете да ги ...
 • Skopje
 • 07:00:00 , 22 Сеп, 2017 до 19:00:00 , 22 Сеп, 2017
 • Прв до врв
 • 41 доаѓаат, 84 можеби
 • Програма на среќата во Скопје - Happiness Program

  Драги пријатели, Летото е најрелаксираниот и најзабавниот период од годината и неговото завршување често предизвикува лошо расположение Дојдете на нашата - ...
 • Charme, Skopje
 • 18:00:00 , 22 Сеп, 2017 до 14:00:00 , 24 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • The Art of Living
 • 33 доаѓаат, 79 можеби
 • Младинска мобилна конференција „Bike & Learn"

  Почитувани, Еколошката младинска организација „Гоу грин“и Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-свест“ имаат чест да Ве поканат на ...
 • Go Green - Биди Зелен, Skopje
 • 10:00:00 , 21 Сеп, 2017 до 14:45:00 , 21 Сеп, 2017
 • Go Green - Биди Зелен
 • 25 доаѓаат, 63 можеби
 • Настанот е завршен
 • B-DAY 2 Special - AfterParty

  Нашата AfterWork родендеска едиција не завршува тука. Во 22:00 продолжуваме со истото темпо со ритамот на ДиЏеј Filip Filipovski-Fici и неговите внимателно ...
 • Gnezdo Kitchen Bar, Skopje
 • 22:00:00 , 22 Сеп, 2017 до 01:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Gnezdo Kitchen Bar
 • 19 доаѓаат, 45 можеби
 • 150 за Македонија,за СИТЕ/for Macedonia for Everyone

  „Тие што искусуваат мир внатре во себеси создаваат мирно општество и градат мирна реалност околу нив. Глобалните промени во светот започнуваат од ...
 • Skopje
 • 12:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Joko Veso
 • 19 доаѓаат, 24 можеби
 • Ретвитни оброк - Сподели храна, стопли срце! <3

  Ретвитниоброкџии, добронамерници! Уште една сабота делиме храна зготвена со љубов за оние кои немаат. Секоја помош е добредојдена :) Секој може да се вклучи: ...
 • Memorial House of Mother Teresa, Skopje
 • 12:30:00 , 23 Сеп, 2017 до 23:59:59 , 23 Сеп, 2017
 • Katerina Gogova
 • 5 доаѓаат, 18 можеби