Водици 2017

19
Јануари
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 19 Јан, 2017 до 18:00:00 , 19 Јан, 2017
 • МАКЕДОНИЈА - MACEDONIA
 • 668 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • По повод денот кој според христијанското предание Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан, традиционално во Охридско Езеро свештениците го фрлаат ритуалниот крст, по тој повод на нашата страница ќе биде извршен видео пренос во живо директно од Охрид каде настанот ќе биде целосно покриен со повеќе камери во full hd резолуција.Ве покануваме заедно да го проследиме овој Свет чин.-Преносот во живо ќе го овозможи www.2sstudio.mk / www.livestream.mk-Доколку сакате дозвола да го превземете преносот во живо обратете се на info@livestream.mk

  Настани во близина (1км)

  31. Охридски пливачки маратон

  На 19ти август, сабота, се одржува 31от Охридски пливачки маратон кој од 1962 година се случува во водите на Охридското езеро. Првата маратонска трка се ...
 • Makedonia Lake Ohrid St.naum Monastery
 • 12:00:00 , 19 Авг, 2017 до 18:00:00 , 19 Авг, 2017
 • IDEA LAB
 • 10 доаѓаат, 7 можеби
 • Настанот е завршен
 • 1-st Independence Run Ohrid 2017

  Покрај маратонската трка од 30км, оваа година за прв пат организираме кратка трка на 5км за сите ентузијасти и рекреативци кои го сакаат трчањето. Подетални ...
 • International Athletic Marathon OHRID, Ohrid
 • 09:30:00 , 08 Сеп, 2017 до 10:30:00 , 08 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • International Athletic Marathon OHRID
 • 16 доаѓаат, 22 можеби
 • Iff Folk Dance

  International Folklore Festival "Folk Dance" is competitive and everything that will be performed is traditional and modern dances and music performed by folk, ...
 • Ohrid
 • 13:00:00 , 05 Окт, 2017 до 16:00:00 , 09 Окт, 2017
 • Folk Postcard
 • 4 доаѓаат, 5 можеби